شوراهای اول و دوم روستای کهنه به قلم محمدنور زمانی

ساخت وبلاگ

از زمان های قدیم ، اداره امور داخلی روستاهای ایران با کدخدایان بود که مستقیما مسئول  و ناظر برامورات داخلی سکنه دهات  بودند. کدخدای هر ده مسئول شکایات و حوادث قلمرو خود بود. حرف اول و آخر را آنها می زدند. اگر دعوا و اختلافی در روستا ایجاد می شد کدخدای ده با کدخدا منشی خود مشکل را حل می نمودند. آخرین کدخدای روستای کهنه مرحوم محمد رضی جعفری بود که علاوه بر کدخدایی،شکسته بند ( اورتوپد ) بسیار ماهری بوده که شرح زندگی شان در این سایت درج گردیده است . بعد از انقلاب در دو نوبت انتخابات شوراها برگزار گردید که آقای محمدنور زمانی رییس شورای دوم به صورت مختصر به معرفی شورای اول و به شرح فعالیت های شورای دوم که ریاست آن را بر عهده داشتند می پردازد .

                   ” مروری بر عملکرد شوراهای روستای کهنه از ابتدا تا اکنون ”

{ قسمت اول }

                   به قلم : آقای محمدنور زمانی رییس شورای دوم رییس شورای دوم روستای کهنه

  شوراهای اول و دوم روستای کهنه به قلم محمدنور زمانی رییس شورای دوم سال های

عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت بازدید کنندگان محترم پایگاه اطلاع رسانی مربوطی، اعضای اولین شورا به شرح ذیل به استحظار می رساند: مرحومین آقایان حاجی جعفر محمودی ، محمد درویش علی نبوی ، شفیع وطن خواه ، حسین محمودی و مرحوم یوسف رفیعی که هر پنج نفر به رحمت ایزدی پیوستند و غفران و رحمت از خداوند منان برای آن ها خواستاریم و من بیشتر از این در یاد و خاطرم نیست و می توانید برای اطلاعات بیشتر از بزرگتر ها بپرسید و از چگونگی کار آن ها چندان اطلاعی ندارم چون در آن سال ها در اوز مشغول تحصیل بودم و شروع آن از سال ١٣۵٨ تا خرداد ١٣۶١ بوده است .

اما دومین شورا  که خودم عضو آن بودم از خرداد ١٣۶١ شروع و اعضای آن به شرح ذیل می باشد : آقایان مرحوم حاج جعفر محمودی ، مرحوم حاجی اکبر حاتمی ، مرحوم حاجی محمد شریف رفیعی و مرحوم حاجی هاشم اسماعیلی و مرحوم حاجی صفر جمشیدی که خداوند آن ها را غریق رحمت فرماید و همچنین سالار رحیمیان بود که جمعا هفت نفر بودیم و اما کار های عمرانی که در زمان ما انجام گرفته به این شرح است :

١- توزیع عادلانه زمین های مسکونی روستای کهنه و جلوگیری از عدم تصاحب زمین توسط زمین خواران که به عنوان نمونه دو شالوده ی زمین متعلق به دو نفر تخریب گردید و اخذ مازاد زمین های اضافی و به ازای هر متر مربع که بیشتر از ۴٠٠ متر مربع در اختیار داشتند.

٢- احداث شبکه داخلی برق با خود یاری و همکاری مردم که  توسط جهاد سازندگی انجام گرفت و پس از تحویل به نیروگاه برق به شبکه برق منطقه ای وصل و کهنه دارای برق منطقه ای گردید.

٣- احداث شبکه لوله کشی داخلی کهنه توسط جهاد سازندگی و حفر چاه مربوط و احداث لوله کشی کهنه به مربوط و جاری نمودن آب از چاه مربوط به شبکه ی لوله کشی کهنه با خود یاری مردم.

۴- احداث راه کهنه به مربوط و شن ریزی آن

۵- اخذ مجوز درمانگاه کهنه و ساخت آن توسط  خــیُــر سید عبدالله هاشمی گلاری

۶- اخذ مجوز ساختمان مخابرات و احداث آن با خود یاری مردم کهنه و راه اندازی شبکه مخابرات کهنه

٧- توسعه ی فضای آموزشی از جمله احداث مدرسه راهنمایی پسران و دختران و توسعه ی دو کلاس با سرویس در مدرسه شهید جعفریان

٨- پیگیری و کسب پروانه ی حفر چاه برکه ی گلشا که مدتی با ترک های دولوخانی درگیر بودیم اما با تلاش و جدیّت پروانه ی چاه را گرفتیم و چاه را حفر نمودیم و آب آن را به آزمایشگاه شیراز بردیم که نتیجه ی آن شیرین و قابل شرب بود که هم اکنون استفاده می شود. البته با همکاری مردم به خصوص محمد عبدالرحمن رفیعی که در این مورد خیلی با بنده همکاری می کردند.

٩- درخواست زمین های مسکونی شهرک از بنیاد مسکن و همکاری با بنیاد مسکن جهت تفکیک و توزیع آن به مردم

این مختصری بود از انجام کارهای عمرانی که  توسط شورای دوم که بنده عضو و رییس  آن بودم انجام گرفته و از سال ١٣۶١ شروع و تا خرداد ١٣٧۶پایان یافته و لازم به ذکر است که آسفالت خیابان های کهنه هم در زمان شورای دوم انجام گرفته و البته همکاری و حضور فعال و پر رنگ مردم عامل پیشرفت و ترقی روستا بوده و هم اکنون حضور فعال و مفید و مؤثر سایت مربوطی در کهنه به خصوص در زمینه های فرهنگی و اجتماعی و تاریخی و اطلاع رسانی کهنه را از بقیه روستاها متمایز ساخته و از نظر فرهنگی و اجتماعی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته ایم ، موفق و سربلند و پایدار باشید .

متشکرم : محمد نور زمانی

پایگاه اطلاع رسانی مربوطی...
ما را در سایت پایگاه اطلاع رسانی مربوطی دنبال می کنید

برچسب : شوراهای,روستای,محمدنور,زمانی, نویسنده : حاجی پور marbooti بازدید : 268 تاريخ : شنبه 18 شهريور 1396 ساعت: 1:07

خبرنامه