کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و فضای مجازی

ساخت وبلاگ

کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و فضای مجازی در روستای کهنه “

امروز چهارشنبه مورخه بیست و نهم آذرماه ۱۳۹۶ با برنامه ریزی مدیر دبستان شهید جعفریان، مرتضی جمشیدی، معاون اسماعیل سلامی و همکاری انجمن اولیا و مربیان، کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی با موضوع فضای مجازی برای اولیا دانش آموزان این دبستان در سالن دبیرستان دخترانه سلحشور طبق معمول با حضور پر رنگ مادران و حضور کم رنگ پدرها برگزار گردید.

این کارگاه با خوشامدگویی معاونت آموزشگاه_ اسماعیل سلامی _ به سروان ذبیح الله عسکری، سروان محمد میری و حضار آغاز گردید.

سروان عسکری معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان لارستان در سخنان مفید خود ابراز داشتند فرزندان ما امانتی هستند نزد والدین. والدین باید در نگهداری و تربیت صحیح این امانت بزرگ نهایت سعی و تلاش خود را بنمایند. ایشان با مقایسه نسل های انقلاب و جنگ با نسل های امروزی، به تفاوت فاحش بین عملکرد و نقش این دو نسل در جامعه، از والدین خواست هنگامی که می خواهند امکانات زندگی بخصوص امکانات رفاهی و ارتباطی در اختیار فرزندان قرار دهند حتمابا برنامه ریزی و هدفمند و گذاشتن شرط و کنترل آنها این امکانات را در اختیارشان قرار دهند. ایشان همچنین عنوان نمودند که در آموزش فرزندان بخصوص دختران علاوه بر آموزش در مدرسه مهارت های زندگی نیز بیاموزند تا هم دختران و هم پسران برای تشکیل زندگی مستقل آمادگی کامل داشته باشند تا دچار معضلات و ناهنجاری های اجتماعی از قبیل طلاق، اعتیادف بیکاری و … نشوند. در پایان سروان عسکری به رواج یافتن مخدرات بخصوص قلیان های میوه ای و خطرات آن برای اعضای مهم بدن مانند قلب، ریه و مغز نیز تذکر جدی دادند.

در پایان سروان عسکری  شماره تلفن ها، سامانه های پیامکی و آدرس تلگرامی فرماندهی انتظامی را تحت اختیار حضار قرار دادند.

سروان محمد میری معاونت پلیس فتا فرماندهی انتظامی شهرستان لارستان برنامه های خود را با نشان دادن قطعه فیلمی از رشادت های نیروی انتظامی در تامین امنیت جامعه آغاز نمود .

ایشان با معرفی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات با کلمه اختصاری پلیس فتا با بیان حساس و مهم بودن فضای مجازی، قسمت دوم از کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی با موضوع فضای مجازی را آغاز نمودند.

سروان میری آغاز فعالیت پلیس فتا را سال ۱۳۸۹ در تهران، سال ۱۳۹۰ در شهر شیراز و در مهرماه ۱۳۹۲ در شهر لار عنوان نمود و ایجاد امنیت و کاهش آسیب ها و خطرات برای فعّالیّت‌های علمی، اقتصادی، اجتماعی در فضای مجازی، پاسداری از هویت شخصی و ملّی، مراقبت از فضای تولید و تبادل اطّلاعات برای پیشگیری از تبدیل شدن این فضا به بستری برای انجام  فعّالیّت‌های غیرقانونی و ممانعت از تعرّض به ارزش‌ها و هنجارهای جامعه در فتا از جمله‌ی وظایف و مأموریت‌های پلیس فضای تولید و تبادل اطّلاعات ( فتا ) برشمرد.

ایشان با بیان نمونه های واقعی از پرونده ها و موارد موجود در پلیس فتا مبنی بر سهل انگاری و یا عدم آشنایی با فضای مجازی، عدم احتیاط لازم در انتخاب رمز های اول و دوم کارت های عابر بانک، لو دادن یا لو رفتن رمزهای شبکه های اجتماعی و وای فا، به عواقب اجتماعی خطرناک این موارد تذکرات لازم را ارایه نمودند.

راهکارها و دسنورالعمل های مناسب به منظور دسترسی فقط شخص مالک به گوشی های موبایل و شبکه های مجازی نیز از برنامه های آموزشی ایشان بود که بسیار مورد توجه حضار قرار گرفت .

پخش چند قطعه فیلم آموزشی و در اختیار قرار دادن شماره های تماس و سامانه های مربوط به پلیس فتا حُـسـن ختام کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی با موضوع فضای مجازی بود.

 

 

 

   

پذیرایی از دعوت شدگان در دفتر دبیرستان دخترانه سلحشور توسط مدیر دبیرستان خانم انصاری و همکاری خانم رضایی انجام گرفت.

اشکال در پخش تصاویر و کیفیت پایین صدا یکی از مشکلات موجود در این برنامه بود.

باتشکر از آقایان جمشیدی، سلامی و خانم ها انصاری و رضایی

پایگاه اطلاع رسانی مربوطی...
ما را در سایت پایگاه اطلاع رسانی مربوطی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حاجی پور marbooti بازدید : 214 تاريخ : شنبه 2 دی 1396 ساعت: 23:24

خبرنامه