کارگاه فن بیان و گویندگی در دانشگاه آزاد اسلامی اوز برگزار شد

ساخت وبلاگ

به گزارش پیام دانش ، کارگاه, فن بیان, و گویندگی,  در دانشگاه, آزاد, اسلامی, اوز برگزار, شد

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی, اوز :

برنامه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی, اوز، کار، عمل و توجه به آموزش است.

فروغ هاشمی که قبل از شروع کارگاه, فن بیان,، گویندگی, و دوبلاژ در تالار فردوسی(خیریه شیخ عبدالقادر فقیهی) صحبت می کرد، افزود:

در اوز انجمن های زیادی در حال فعالیت هستند و در این راستا اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی, با همکاری انجمن های مربوط تلاش دارد با برپایی کارگاه, های آموزشی و دعوت از کارشناسان با تجربه کارکرد اعضای انجمن ها را از فعالیت صرف فرهنگی به سوی عملکردی و کاربردی ببرد.

وی از دانشگاه, آزاد, اسلامی, اوز که اقدام به فراهم آوردن مکان های متعدد و مجهز به سامانه صوتی و تصویره کرده است وصمیمانه و متعهدانه به مقوله علم، تحقیقات و آموزش اهمیت می دهد، به نیکی یاد کرد و افزود:

وجود همین امکانات به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی, یاری رسانده است تا با آرامش خاطر، دستش برای دعوت از هر کارشناسی باز باشد.

این استاد دانشگاه, با بیان, نقش دانشجویان در این برنامه ها خاطرنشان کرد:

در جمع شرکت کنندگان، کارگاه, ، فعالان فرهنگی از فیشور و دانشجویان نیز حضور دارند و زمان تدریس بیشتر استادان دانشگاه, آزاد, اسلامی اوز نیز سعی می کنند با دانشجویان به شیوه عملی کار کنند.

 

کیوان عسکری، کارشناس مدعو، به عنوان مدرس دانشگاه, و مراکز علمی – هنری پیش از شروع تدریس خشنودی خود را از این که در یک مکان علمی و دانشگاه,ی  تدریس کارگاه,ی را به عهده دارد ابراز و در عین حال ابراز علاقمند به تشکیل چنین کارگاه,ی در چند روز و به صورت مستمر کرد و افزود:

در چنین حالتی آموزش گیرندگان خواهند توانست به مرحله خوبی از یادگیری برسند.

وی با اشاره به اهمیت  موضوع کارگاه، ضعف فن بیان, را ریشه در کودکی افراد دانست.

وی افزود:

بیشتر کودکان خجالتی تربیت شده و بار آمده اند و برای همین در گفتگوها ترس بر آنان غلبه می کند و قادر به بروز استعدادهای خود نیستند.

استاد دانشگاه امام صادق(ع) تهران با بیان, این که هر صدایی قابلیت خاص خود را دارد، اظهار کرد:

این خود ما هستیم که در معرفی صدایمان بد عمل می کنیم.

مدرس دانشکده خبر با مهم برشمردن اصول سخنوری، بر آشنایی هر فردی به ویژه افراد مطرح و فعال درباره این اصول تاکید کرد و گفت:

بدون شک دانستن اصول سخنوری می تواند تغییرات مثبت و اثرات زیادی در زندگی فرد داشته باشد.

مدیردوبلاژ و مدرس ارشد انجمن گویندگان جوان تهران با برشماری ویژگی های فن بیان, به ۶ اصل دیدن، نگاه، خواندن، شنیدن، سینک و خلاقیت اشاره کرد و یاداور شد:

برای گفتن باید خوب شنید و شناخت تا بتوان گفته های خود را که از چند اصل پیروی می کند ابراز کرد.

 

ساعات اولیه کارگاه در تالار فردوسی برگزار, شد و ادامه کارگاه به خاطر شروع فیلم سینمایی در سینما فردوسی در تالار شیخ سعدی(خیریه حاج محمدامین کمالی) ادامه یافت.

 

در وقت بعدی کارگاه به شرکت کنندگان آموزش عملی، تراوش صدا همراه با حرکات موزون دهان، دست و دیگر اجزای بدن داده شد و حاضران همراه با استاد کارگاه به ایفای نقش پرداختند.

این کارگاه یک روزه به مدت ۴ ساعت برگزار, شد و پس از آن کیوان عسکری به اتفاق فروغ هاشمی، کارکنان و استادان در دفتر رئیس دانشگاه نشستی کوتاه داشته و در خصوص برگزار,ی ادامه کارگاه با عبدالعزیز خضری به گفتگو پرداختند.

کیوان عسکری پیش از ترک دانشگاه آزاد, از تالارهای مختلف از جمله کتابخانه مولوی(خیریه حاج ابراهیم کریما)، هنرسرای تائب شاعر اوزی(خیری حاجی زینل، عبدالحمید  و عبدالرحمن فریدونی)، تالار ورزشی حافظ(خیریه شیخ محمدرفیع فقیهی)، تالار ویدویو کنفرانس خوارزمی(خیریه حاج محمدرضا کمالی)، تالار کف تئاتر(خیریه محمدصدیق پیرزاد)، دیدن کرد و با توقف در تالار کف تئاتر گفت:

به عنوان مدرس فن بیان، هنر نقاشی و دوبلاژ دانشگاه های مختلف و مراکز آموزش عالی، وجود مراکز هنری استاندارد در یک دانشگاه و شهری کوچک برایم با اهمیت است.

وی افزود:

وجود سینما و این تالار تئاتر استاندارد با همه تجهیزات فنی، شهر اوز را می تواند به یک قطب هنری در برگزار,ی جشنواره ها تبدیل کند.

پایگاه اطلاع رسانی مربوطی...
ما را در سایت پایگاه اطلاع رسانی مربوطی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حاجی پور marbooti بازدید : 285 تاريخ : پنجشنبه 8 آذر 1397 ساعت: 22:05

خبرنامه