فرماندار اوز در نشست مطبوعاتی: شهروند اوز هستم و برای تحقق مطالبات از هیچ تلاشی دریغ نمی کنم

ساخت وبلاگ

ابراهیم احمدی / اوز'>اوز امروز : اولین نشست مطبوعاتی محمد محمدی به عنوان فرماندار شهرستان اوز ۲۷ اردیبهشت، همزمان با روز ارتباطات در سالن فرمانداری برگزار شد.

فرماندار شهرستان اوز ضمن گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی، رسانه های شهرستان اوز را دارای جایگاه ویژه ای دانست که می توانند مطالبات به حق مردم را به مسئولین انتقال دهند تا پیگیری گردد. وی افزود: نقد منصفانه را که باعث رشد می شود با جان و دل می پذیریم.

نماینده دولت در شهرستان گریزی به موضوعات روز کشور نیز زد و گفت: دولت سیزدهم برای تحقق اهداف خود برنامه هایی دارد. این دولت پس از مهار کرونا و به حداقل رساندن میزان شیوع و مرگ و میر ناشی از کرونا، طرح اصلاح اقتصادی و هدفمندی یارانه ها و توزیع عادلانه را آغاز کرده است. وی یادآور شد: ارزترجیحی که از سال ۹۷ آغاز شد، ۱۵-۱۲ میلیارد دلار معادل ۶۰۰ میلیارد تومان را در اختیار ۱۰ هزار نفر قرار داده است که لازم است اصلاح گردد و یارانه به حلقه آخر که مردم است برسد.

محمدی با تقدیر از مردم شهرستان که همراهی خوبی با این طرح دولت داشته اند، گفت: هیچ گونه هجومی به فروشگاه ها برای خرید کالاها نداشتیم که نشان از فرهنگ مردم است اما رصد و کنترل بازار انجام می شود و اجازه نخواهیم داد مشکلی برای مردم ایجاد شود. وی از نظارت بر نانوایی ها در شهر اوز سخن گفت و افزود: افزایش قیمت در نان سنتی نداریم و پخت نان باید در ۳ نوبت انجام شود و در صدد هستیم سهمیه آرد شهرستان را نیز افزایش دهیم.

پس از اعلام برنامه نشست توسط احمد خضری رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و معرفی اعضای خانه مطبوعات و شرکت کنندگان در این نشست، پرسش های شرکت کنندگان مطرح شد و فرماندار به آن ها پاسخ داد که مشروح آن به شرح زیر است:

عبدالعزیز نصریانی از سایت پشور:

۱-چرا درمانگاه فیشور که شبانه روزی شده به علت کمبود کادر شیفت شب تعطیل است؟

۲-برای تغییر در طرح هادی در فیشور و امکان ساخت مسکن برای جوانان برنامه ای دارید؟

۳-آیا استقرار نمایندگی برخی ادارات مانند آبفا، آموزش و پرورش در فیشور امکان پذیر است؟

فرماندار شهرستان اوز: مردم فیشور در عرصه های مختلف از جمله امور اقتصادی و فرهنگی شاخص هستند. برای شبانه روزی درمانگاه اگر مصوبه وجود دارد تکلیف داریم اجرا کنیم.

برای طرح هادی اعتقاد داریم اگر بستر ساخت و ساز فراهم نشود، ساخت و ساز غیر مجاز انجام می شود. تلاش می کنیم با انتخاب مشاور خبره این امور پیگیری کنیم، گاز رسانی به ساخت و سازهایی که قبل از سال ۹۶ با مجوز بخشداری انجام شده انجام می گردد.

تاکید دولت بر کوچک سازی و چابکی است. بخشدار مرکزی چند روز در هفته در فیشور مستقر است برای نمایندگی ادارات مانند مجتمع بهزیستی پیگیری می شود.

 ابراهیم احمدی از اوز امروز و پیام اوز:

۱-با توجه به اعتقاد شما به نقش مطالبه گری رسانه ها  چرا در برخی جلسات به ویژه زمان حضور مقامات کشوری و استانی از رسانه ها دعوت نمی شود؟

۲-برای اقناع مردم در اجرای طرح هدفمندی یارانه ها چرا در پیگیری مواردی مانند جاماندگان از دریافت یارانه سرعت و برنامه ریزی لازم اعمال نمی گردد؟

۳-برای تسریع در استقرار اداراتی مانند اداره ثبت اسناد و املاک و پلیس ۱۰+ پس از گذشت ۳۰ ماه از ارتقا چه برنامه هایی دارید؟

۴- اداراتی که پس از ارتقا دایر شده، برخی مانند اداره میراث فرهنگی تعطیل شده و برخی نیز فاقد بودجه و چارت سازمانی هستند، در این خصوص چه برنامه ای دارید؟

۵-مردم همچنان از عدم بهره گیری از نیروهای بومی در عرصه هایی مانند بهداشت و درمان که افراد واجد شرایط وجود دارند گلایه مند هستند. در این زمینه چه اقدامی میسر است؟

فرماندار: به نقش و اهمیت رسانه ها واقفیم اما در فرمانداری هنوز روابط عمومی مستقر نشده و برای حضور رسانه ها پیگیری خواهیم کرد.

برای جاماندگان یارانه دولت تسهیلاتی در نظر گرفته وسرپرستان خانواده ها می توانند به سایت حمایت مراجعه و ثبت کنند. سایر اطلاعات نیز ارسال می کنیم.

اداره ثبت اسناد و پلیس۱۰+،  دو مطالبه به حق مردم هستند که اگر پیگیری بهتر شده بود استقرار می یافت. برای پلیس ۱۰+ ما نیز مکاتباتی با استانداری، نیروی انتظامی و.. کرده ایم و حضوری نیز پیگیری کردیم و مواردی مانند فاصله کم تا گراش و نداشتن صرفه اقتصادی مطرح شده که مورد پذیرش ما نبوده است و به جد پیگیر هستیم. برای اداره ثبت اسناد و املاک که زیر مجموعه قوه قضائیه است نیز پیگیری شده و اوز جز ۲۷ شهرستانی است که چارت آن به سازمان امور استخدامی ارسال شده و پس از تایید استقرار می یابد.

ما نیز اعتقاد داریم ادارات نباید صوری بوده و در حد تابلو باشند، بلکه باید دارای چارت و مجوز باشند. برای برخی ادارات مانند اداره صمت پیگیر خودرو و نیرو هستیم و برای سایر موارد نیز با کمک روسای خود ادارات پیگیری خواهد شد.

از نیروی بومی در ادارات نیز ما استقبال می کنیم. برای استخدام نیرو که باید از طریق شرکت در آزمون اقدام کرد و برای مدیران مسئولیت انتخاب با مدیر مافوق است و فرمانداری از مدیران بومی واجد شرایط استقبال می کند.

عبدالعزیز خضری از پیام دانش:

۱-برای جبران کارهای عقب مانده چه برنامه ای دارید؟

۲-چرا در برخی مناسبت ها و جلسات اوز را به خوبی نمی بیند؟

۳-برای حرمت گذاری  بیشتر به  افراد در شوراهایی مانند فرهنگ عمومی برنامه ای دارید؟

فرماندار: کارشناسان فرمانداری محدود هستند و سعی می شود بیشترین وقت را برای پیشرفت شهرستان بگذاریم تا جبران عقب ماندگی بشود. در شورای فرهنگ عمومی دبیر شورا رئیس اداره فرهنگ و ارشاد است که می توانند افراد متناسب بامسئولیت شورا پیشنهاد بدهند. استقرار شورای تحول فرهنگی نیز مد نظر دادریم که سعی می شود از افراد صاحب نظر و پیشکسوتان استفاده کنیم.

عبدالرحمن صالح از پیام دانش:

برای حضور اتباع غیر مجاز و استقرار واحد تجاری در بولوار نبی اکرم برنامه هایی دارید؟

فرماندار: برای برخورد با حضور اتباع غیر مجاز به نیروی انتظامی دستور داده شده که بر اساس قانون با متخلفین برخورد کنند. برای استقرار واحد تجاری نیز باید جاذبه و متقاضی وجود داشته باشد. خوشبختانه اصناف در شهرستان همکاری خوبی دارند.

حمیرا نامدار از پسین اوز: آیا مسکن ملی تعیین تکلیف شده و مواردی مانند پرداخت ماهی ۲۵ میلیون تومان توسط متقاضیان صحت دارد؟

فرماندار: برای اطلاع رسانی در باره مسکن ملی جلسه ای با حضور مدیران بنیاد مسکن و راه شهرسازی برگزار می کنیم و اطلاع رسانی خواهیم کرد.

محمد رفیع راوند از رسانه موزه:

۱-برای انتخاب رئیس اداره میراث فرهنگی چه اقدامی شده است؟

۲-آیا برنامه ای برای جلوگیری از تخریب افرادی که شرایط پذیرش مدیریت ادارت دارند، دارید؟

فرماندار: رئیس اداره میراث فرهنگی از دغدغه های فرمانداری است و علاوه بر مکاتبات با استان، در شهرستان نیز پیگیری شده تا فرد مناسب معرفی شود اما در مراحل آخر انصراف داده اند و همچنان پیگیر هستیم. برای سوال دوم نیز اگر مصداقی مطرح شود امکان پیگیری خواهد بود.

احمد خضری از پسین اوز:

۱-آیا چشم انداز ۴ سال آینده شهرستان تدوین شده است؟

۲-برای تحول در شورای اداری چه برنامه هایی دارید؟

۳-مواردی مشاهده می شود که در زمان حضور مسئولین کشوری و استانی به منطقه به شهرستان اوز و مطالبات بهای کافی داده نمی شود، برای این مشکل چه برنامه ای دارید؟

فرماندار: برنامه یک ساله و ۴ ساله شهرستان تدوین شده و به شورای برنامه ریزی استان ارسال شده است که پس از تصویب اعلام می گردد. به دنبال تصویب سند آمایش سرزمینی هستیم تا ریل گذاری ها انجام شود. و با سازمان مدیرت و برنامه ریزی استان نیز صحبت شده است.

برای تحول در شورای اداری از اولین جلسه شورای اداری شهرستان آغاز کردیم و مدیریت جلسات را به معاون فرمانداری واگذار شد و اعضای جلسه نیز مدیران اداری هستند.

در باره شهرستان اوز بی مهری های صورت گرفته و ما نیز اعتقاد داریم برای تحقق وحدت باید موانع وحدت برداشته شود و اداراتی که هنوز در شهرستان مستقر نشده، مسئول اداره شهرسان مادر مسئول شهرستان اوز نیز هستند و باید پاسخگو باشند.

در این نشست فروغ هاشمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی  شهرستان نیز حضور داشت و ضمن گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی از مدیران و اصحاب رسانه تشکر کرد. وی ضمن یادآوری نقش هیئت نظارت بر مطبوعات به عنوان ناظر بر رسانه ها از هیئت منصفه مطبوعات در مرکز استان گفت و خواستار آن شد در بخش بید شهر نیز برای دریافت مجوز رسانه اقدام کنند تا اخبار آن بخش بهتر انتشار یابد.

پایگاه اطلاع رسانی مربوطی...
ما را در سایت پایگاه اطلاع رسانی مربوطی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حاجی پور marbooti بازدید : 266 تاريخ : جمعه 30 ارديبهشت 1401 ساعت: 11:41

خبرنامه