گفت و گوی ۵ ساعته دکتر حسین زاده با مردم شهرستان اوز

ساخت وبلاگ

گفت و گوی ۵ ساعته دکتر حسین زاده با مردم شهرستان اوز

دکتر حسین حسین‌زاده نماینده مردم ۵ شهرستان جنوبی استان فارس شامگاه ۱۵ شهریور در دانشگاه آزاد اسلامی اوز با شوراها و مردم این شهرستان به گفت و گو نشست.

در این نشست که با برنامه ریزی دفتر دکتر حسین زاده در شهرستان اوز صورت گرفت، پس از قرائت قرآن توسط شیخ سلمان قائدی، شیخ محمد صالح انصاری مدیر مجتمع دینی اوز سخنانی در باره صداقت از دیدگاه اسلام مطرح کرد. سینا آقایاری معاون فرماندار نیز با تشکر از خدمات دکتر حسین زاده نماینده مردم در مجلس، گزارشی از برنامه های هفته دولت و تلاش های فرماندار شهرستان برای پیگیری مطالبات ارائه کرد.

پس از اعلام جزئیات برنامه توسط ابراهیم احمدی رئیس دفتر دکتر حسین زاده در شهرستان اوز، سعید کراماتی مجری مراسم از شرکت کنندگان برای بیان سخنان خود دعوت کرد. فریبا صالحی رئیس شوراهای شهرستان اوز، فریبا برازنده رئیس شورای شهر اوز، شاکر عبدی رئیس شورای فیشور، قدرت الله سلیم رئیس شورای بیدشهر، احمدی رئیس شورای کهنه قدیم، کوهگرد دهیار محلچه و سعید شریفی از اعضای شورای هود مطالبات خود را مطرح کردند. روسای شوراهای کوره، شهرک توحید کهنه، اسلام آباد، قلات، هیرم و گلار نیز برای بیان مطالبات به شورای شهرستان نمایندگی داده بودند.

در ادامه نشست احمد خضری به نمایندگی از خانه مطبوعات، عبدالعزیز خضری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، سرهنگ سلمانپور فرمانده حوزه مقاومت بسیج، فروغ هاشمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمد جلیلی به نمایندگی از هیئت امنای آب انبارها، سلمان قائدی به نمایندگی از شورای خیرین سلامت شهرستان، سمیره مولوی به نمایندگی از گروه اتحاد و توسعه، طیبه نامی به نمایندگی ازمرکز نیکوکاری کارآفرینی خاتم الانبیاء، ابراهیم جام گوهری، علی تیرزن، فاطمه قاسمی، سید یوسف حسینی، محمد وحدانی، بهرام رفیعی، فرهاد ابراهیم پور، محمد ربیع خضری، محمدصادق قاسمی دیدگاه ها و مطالبات را مطرح کردند. مطالبات مطرح شده در حوزه های مختلف بود اما مواردی مانند پلیس ۱۰+، اداره ثبت اسناد و املاک، سی تی اسکن، جاده ها، آب و…بیشتر تکرار شد و بعضا نیز پرسش هایی در حیطه قانون گذاری و نظارت به عنوان وظایف قوه مقننه و نمایندگان مجلس مطرح شد.

بیان مطالبات و دیدگاه های مردم و مسئولین ۳ ساعت به طول انجامید و سپس دکتر حسین زاده نماینده مردم شهرستان های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم به مدت ۹۰ دقیقه ضمن پاسخگویی به پرسش های مطرح شده دیدگاه های خود ر ا مطرح کرد که گزیده آن عبارت است از:

*با آرزوی برای سلامتی و طول عمر مقام معظم رهبری و توفیق خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی و گرامیداشت یاد شهید مبارکی شهید شاخص استان، از حضور یکایک شرکت کنندگان که از راه دور و نزدیک تشریف دارند، سپاسگزاری می کنم.

*در ابتدای نمایندگی افقی ترسیم کردیم و در ۱۰۰روز بعد انتخابات به همه شهرها و روستاها مراجعه کردم و آمایش سرزمینی انجام دادیم. نقطه قوت و ضعف شناسایی شده است و برنامه ریزی برآن اساس انجام شد. از همکاری آقای فرزاد شریفی و خانم دکتر راضیه شمسی به عنوان مسئولین دفتر سابق این جانب و آقای احمدی رئیس دفتر کنونی سپاسگزاری می کنم.

*برای نماینده هیچ شهرستان، شهر یا روستایی تفاوت ندارد و هدف همه ما تلاش برای رشد و تعالی همه شهرها و روستاهاست و در عمل نیز ثابت شده است.

*نکاتی که مطرح شد، یادداشت شده و پیگیری می شود.

*سعی کردیم وحدت را که یک اصل است، به معنای واقعی کلمه، معنا کنیم و وحدت یعنی همدلی و از خود گذشتگی.

*شهرستان اوز از روز اول به عنوان یک شهرستان فرهنگ دوست، فرهنگ پرور و نمونه مطرح بوده است. در اموری مانند پایتخت کتاب، شهر دوستدار کودک، فیشور به عنوان روستای دوستدار کتاب شاخص است. ۹۵ سال قبل دبستان بدری به عنوان بیست و نهمین مدرسه کشور راه اندازی شده و ۵۴ سال قبل نیز بیمارستان امداد اوز به عنوان دومین بیمارستان ۷ شهرستان کنونی جنوب افتتاح شده است.

*دست تک تک خیرین و مسئولین در حوزه انتخابیه و شهرستان اوز را می بوسم اما وظیفه مسئولیت ما این است که از حق مردم دفاع کنیم و شبانه روز تا پاسی از شب تلاش می کنیم.

* در یک سال اخیر اقدامات خوبی در حوزه بین المللی و اقتصادی توسط دولت انجام شده است. تورم از ۶۲ درصد به ۴۲ رسیده اما نواقص و مشکلات معیشتی وجود دارد. رئیس جمهور در یک سال اخیر به ۳۱ استان سرکشی کرده است.

* آقای شیخ انصاری به خوبی به صداقت به عنوان حلقه مفقوده اشاره کردند و ما تلاش می کنیم در این راستا گام برداریم.

*بیشترین مشکلاتی که مطرح شد در حوزه آب و راه است. در سفر هیئت دولت به استان هم این ۲ مورد مطرح شد.

*در سال ۱۴۰۰ بودجه وزارت راه ۱۳ هزار میلیارد تومان بوده و در سال ۱۴۰۱ این بودجه به ۲۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. فقط ریل شیراز به بوشهر ۸۰ هزار میلیارد تومان است یا بزرگراه اصفهان به شیراز ۵۰ هزار میلیارد تومان بودجه می خواهد. پس باید پروژه ها را اولویت بندی کرد. باید از ظرفیت هایی مانند وزارت نفت استفاده کرد. کمتر نماینده ای توانسته بودجه ۵۰ تا ۶۰ میلیارد تومان از وزارت نفت تامین کرده باشد.

*افق نگاه ما برای توسعه زیر ساخت هایی مانند آب، برق و اینترنت بوده است. از وزیر ارتباطات دولت سابق و کنونی برای اینترنت کمک خواستیم و با همکاری ۵ فرماندار جهادی و انقلابی کنونی و فرمانداران سابق از جمله آقای علی پور فرماندار سابق پیگیر امور بودیم.

*حدود ۴۰ اداره در شهرستان اوز مستقر شده است و بعضا از شهرستان گراش بیشتر است که نشان از همدلی مردم و مسئولین است. ۱۵۰ میلیارد تومان بودجه محرومیت زدایی گرفته شده است که سهم اوز ۳۰ میلیارد بوده و ۱۰ میلیارد تومان از گراش ( که ۲۰ میلیارد تومان بوده) بیشتر است. اوز چون شهرستان نوپا بوده بودجه محرومیت زدایی آن بیشتر بوده است.

*از نمایندگان فعلی مجلس و نمایندگان سابق همچون آقایان دکتر جعفرپور و دکتر بروجردی استفاده می کنم و کمک خوبی کرده اند. اما گستردگی حوزه انتخابیه مشکلاتی به وجود می آورد. شیراز و مرودشت در اولویت افزایش تعداد نماینده در استان هستند اما این ۵ شهرستان نیز گسترده است و از ۱۵ استان کشور مساحت ما بیشتر است باید تعداد نماینده ها افزایش یابد.

*در چند سال گذشته در حوزه راه در جاده لار- شیراز ۲۰ کیلومتر کار شده و در ۲ سال اخیر با این وضعیت مالی بیش از ۴۰ کیلومتر کار شده است. هر کیلومتر جاده در حالت عادی حدود ۱۰ میلیارد تومان و اگر کوهبری و واریانس داشته باشد هر کیلومتر بین ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد.

*تنها شهرستانی که برای رسیدن به توابع باید از ۲ شهرستان بگذرد، گراش است و زیبنده نیست مردم روستاها برای رسیدن به مرکز شهرستان این فواصل را طی کنند. جاده چک چک برای این منظور پیگیری می شود و این جاده ۵۰ درصد کار شده و یک جاده روستایی با عرض کم است. خدا از ما نگذرد اگر نیت این باشد که بخواهد شهرستان اوز به انزوا برود. اصلا این گونه نیست. به مدیر کل راه گفتم هرجا زیر سازی شد آسفالت کنید و اگر هر جاده کد دار شود کمک مالی هم می کنیم.

* ما با جاده سازی موافق هستیم. الان با آقای شبانی مدیرکل راه و شهرسازی لارستان صحبت کردم و درخواست چند کیلومتر جاده مربط که ساخته شده است آسفالت شود. از جاده هیرم هم حمایت می کنیم. کجای کشور این همه خیرین جاده ساز وجود دارند؟ همت و سخاوت در حوزه انتخابیه است.

*به من بدترین توهین ها شده است اما شکایت نکردیم. همه این ها به جان می خریم اما از حق مردم کوتاه نمی آییم. ما به کار و تلاش اعتقاد داریم. زندگی در میان طوفان است.

*هرجا اداره کل راه و شهرسازی دارد باید اداره راهداری داشته باشد و وقتی ۶ شهرستان تحت پوشش دارد، شهرستان ها تلاش می کنند اداره راهداری در یکی از آن ها باشد. با استقرار آن در لار و لامرد موافقت نشده است، اما منطقه نباید از این اداره محروم بماند و ما پیشنهاد خنج به عنوان شهرستان حد وسط دادیم و دستگاه های مربوطه هم موافقت کردند و این به وحدت کمک می کند. وظیفه راهداری رسیدگی به راه هاست که به همه راه های ۶ شهرستان رسیدگی می کند.

*ما در افق خود تقسیم بندی کردیم و توسعه کارگو و گمرک برای شهرستان لار، توسعه صنعت و فرهنگ برای اوز و توسعه انرژی برای خنج تعریف کردیم. ارتقای شهرستان جویم یکی از سخت ترین و پرمانع ترین کارها بود و انجام شد و بیت حضرت آیت الله آیت اللهی پیام دادند که از این بایت تشکر می کنم. شیخ صالح انصاری، ابونجمی ها، کاملی و سایر علما منادی وحدت در جنوب هستند. وحدت باید در عمل معنا بشود.

*در شهرستان اوز نیز کارها دارد پیگیری می شود. ارتقای کوره به شهر انجام شد. ارتقای بیدشهر به شهر نیز در جریان است و فرماندار محترم و شوراهای شهرستان و بیدشهر پیگیری می کنند. بر ای ارتقای فیشور هم تلاش می کنیم اما هر کار مولفه هایی دارد که ممکن است عقب بیفتد.

*برای مخزن دولتی مراحل اداری آن کار می شود و با مدیر کل و معاونین وزیر نیز صحبت می شود. برای گاز رسانی نگاه ویژه به ۵ شهرستان داشتیم و بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه تعریف شده است و انتظار داریم تا سال آینده هر ۵ شهرستان گاز دار شده و شهرستان های سبز معرفی شوند.

*برای آنتن دهی نیز پیگیری می شود اما نیاز به مکاتبه هست. در حوزه ورزش بالغ بر ۴۰ روستا در حوزه انتخابیه پیگیری شده است و در اوز نیز ۸ روستا دارای چمن مصونعی می شوند. نگاه من به ورزش به عنوان یک پدیده اجتماعی است. حتی از بودجه نفت برای نوسازی مدارس و بهداشت استفاده کردیم. در کهنه اگر زمین کد دار شود یک چمن مصنوعی برای روستای کهنه اختصاص می دهیم.

*شورای شهر باید فعال تر باشد.برای تکمیل سالن ریاست جمهوری و ومجموعه ورزشی شهدا ۶۰۰ میلیون تومان از نفت اختصاص دادیم. از بودجه در اختیار نماینده یک میلیارد به شورا اختصاص داده می شود تا با همکاری فرماندار و رئیس دفتر نماینده به پروژه های اختصاص یابد. امسال ۱۵ میلیارد تومان بودجه در اختیار نماینده بوده است که سهم اوز ۳ میلیارد و ۲۶۰ میلیون بوده است. این بودجه باید با همکاری فرمانداری، دفتر نماینده، شوراها و سپاه برای پروژه ها اختصاص یابد. این بودجه به سازمان مدیریت و برنامه ریزی می آید و مسئول ادارات باید پیگیر اختصاص آن باشند.

*نماینده کار اجرایی نمی کند و کار آن نظارتی و تقنینی است. نماینده آقای عبدالغنی آمد ایران و گفت: آمدم از شما بابت کمک به ورزشگاه کوره تشکر کنم. من با زحمات خیرین در کشورهای حوزه خلیج آشنا هستم.

نداشته ایم. برای قیر رایگان نیز کمک می کنیم.

*برای استقرار ادارات در اوز خیرین همکاری داشتند و باید دولت نیز به کمک خیرین بیاید. رابطین خیرین از جمله آقای ساسان پیرزاد همکاری خوبی داشتند.

*از نظر یونیسف اکنون سواد به معنای تغییر است و معنای آن با گذشته تفاوت کرده است. آموزش هایی که در اوز برگزار می شود می تواند این تغییر را به وجود آورد. کارگاه های فنی و حرفه ای و اشتغالزایی نیاز منطقه است.

*اوز مهد فرهنگ است. دانشگاه پیام نور اوز بزرگترین دانشگاه پیام نور کشور است و دانشگاه آزاد اوز نیز علیرغم رکود در بسیاری از دانشگاه ها ، همچنان فعال است.

*در حوزه نفت وضعیت خوبی داریم، فروش خوبی داریم و پول برمی گردد. سومدیریت در کشور را قبول دارم. تحریم اثر گذاشته اما سومدیریت را کشور به این حالت در آورده است.

*از وزیران امورخارجه سابق و کنونی درخواست کردیم سفیران ایران در کشورهای مختلف اقتصادی باشند.

*شفاف سازی نگاه زیبایی است و باید از ۲ شخصیتی بودن بپرهیزیم. از نقد عزیزان خوشحال شدم و علیرغم توهین برخی در فضای مجازی تاکنون از کسی شکایت نکردم.

*خانم فروغ هاشمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فرهنگ تلاش زیادی داشتند، کمتر روستایی می بینید که روستای دوستدار کتاب باشد. برای پایتخت کتاب اوز نیز تلاش زیادی شده است. اوز نگین فرهنگ سازی و فرهنگ پروری در استان فارس است./اوز امروز

پایگاه اطلاع رسانی مربوطی...
ما را در سایت پایگاه اطلاع رسانی مربوطی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حاجی پور marbooti بازدید : 114 تاريخ : جمعه 18 شهريور 1401 ساعت: 16:22

خبرنامه