از فعالین حوزه مساجد و قرآنی شهرستان اوز تجلیل شد

ساخت وبلاگ

فعالین حوزه قرآنی و مساجد شهرستان اوز با حضور حجت الاسلام مدیح نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت استان، فرماندار و جمعی از مسئولین و فعالین امروز ۱۴ اسفند در مدرسه عالی احمدیه تجلیل شدند.
نونهال مصعب حنیفی ۳۳ دقیقه پس از گذشتن از ساعت ۱۶با تلاوت قرآن مراسم را آغاز کرد.
سید محمدشریف حسینی مجری مراسم ضمن عذرخواهی از تاخیر در آغاز مراسم، ابتدا از مسعود کراماتی شهردار اوز جهت خوش آمد گویی دعوت کرد.

شهردار ضمن تبریک سال نو و بهار طبیعت، حضور شرکت کنندگان در نشست را گرامی داشت.
همرمان با پخش سرود اوز به تدریج شاهد حضور برخی از مسئولین و روحانیون بودیم تا نوبت به سخنرانی محمدزمان زمانی معاونت قرآنی مجتمع دینی باشیم.

وی گفت: برنامه های قرآنی از مهدکودک تا تجوید، آموزش قرآن به روایت های مختلف و حفظ است که شامل واحد مرکزی و واحدهای توابع است. کلاس ها عصر در مکتب خانه ها و مساجد دایر است. در مقطع دانش آموزی حدود ۵۵۵ دانش آموز فعال دارند و ۹۶ نفر در فضای مجازی شرکت دارند.
در زمینه حفظ قرآن نیز کلاس های حضوری و مجازی دایر است. مکتب خانه فاطمه زهرا دانش آموزان برحسته ای دارد که ۴۰ نفر آموزش می بینند.

محمدی فرماندار شهرستان اوز، ضمن خوشامدگویی به حجت الاسلام مدیح نماینده مقام رهبری در امور اهل سنت استان فارس، اعضای شورای تامین و سایر شرکت کنندگان گفت: قرار بود این مراسم در روز اوز برگزار شود که میسر نشد و همین جا از ائمه جمعه و خادمین مساجد تشکر می کنم. فرماندار از روسای اداره فرهنگ و ارشاد و موزه مردم شناسی برای برگزاری مراسم تقدیر کرد. وی افزود: قرآن می تواند منشا تحول که مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروز از آن نام بردند، باشد و انتظار می رود که دست اندرکاران مفاهیم قرآنی را کاربردی کنند.

شیخ محمد یوسف وخشوری رئیس هیئت اهل فتوای جنوب ابتدا اظهار امیدواری کرد رمضان بتواند در ما تحول ایجاد کند. وی همراهی و همدلی و اعتراز مردم شهرستان به اسلام را ستود و گفت: این عزت سبب رشد می شود. وی از نماز، روزه و‌انفاق به عنوان ۳ موردی اشاره کرد که مردم شهرستان گوی سبقت را بریده اند و باید برجسته شود.

وخشوری گفت: شورای عالی مدارس ۳ استان جنوبی مجموعه ای مستحکم بوده که هم در حوزه آموزش و هم تاسیس نهادهای قرآنی، اجتماعی، علمی و اداری موفق بوده است. هیئت فتوا و شورای ائمه جمعه زیر مجموعه نهاد اجتماعی هستند. نهاد اجتماعی ارتباط متقابل علما و مردم را فراهم ساخته است.

اجرای گروه سرود شعبه حفظ مکتب فاطمه الزهرا که با دف همراهی می شد، بخش بعدی مراسم بود.

تجلیل از ائمه جمعه شهرستان برنامه بعدی مراسم بود که از شهر اوز مهرزاد رسولی به نمایندگی از شیخ عبدالعزیز قاضی زاده حضور یافت و در ادامه ائمه جمعه یا نمایندگان آنان از فیشور، کوره، بیدشهر، هود، قلات، گلار، هیرم، محلچه، کهنه، اسلام آباد و شهرک توحید هدایای خود را دریافت کردند.

اوز شهر سکوت و سرشار از اندیشه است

حجت الاسلام مدیح نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت گفت: جا دارد از خیرینی که در سختی ها انفاق کردند تا ما کنار هم باشیم تقدیر کنیم. اوز شهری متفاوت و شهر سکوت سرشار از اندیشه است. از دیر باز مردمان اوز به مردمانی سخت کوش و با استقامت در دین و مذهب می باشند و شهری هوشمند است. یکی از مولفه های شهر، حضور بانوان فعال است.
وی افزود: علمای این شهر طنین مجاهدت هایشان در جنوب و خارج از مرزها شنیدنی است.

دبیرخانه دائمی روز اوز راه اندازی می شود

فروغ هاشمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با قرائت شعر اوزی گفت: این برنامه در ادامه جشن روز اوز است. وی افزود: سال ۱۴۰۱ با همه تلخی ها و شیرینی ها گذشت و در رمضان باید شاکر باشیم و بررسی کنیم چه دستاوردهایی داشته ایم.
هاشمی با تشکر از مسئولین و ادارات و فعالین اجتماعی از اعضای ستاد و دست اندرکاران مراسم روز اوز قدردانی کردند و گفت: باید به جای گله گزاری جان بیشتری به این شهرستان بدهیم و زمان بیشتر تلاش کردن است و نه دلسرد کردن فعالین.
وی گفت: روز اوز امسال بسیار متفاوت تر بود، ایده ها جمع آوری شد. قبل سال با مصوبات شورای فرهنگ عمومی روز فیشور و محلچه برگزار شد و مسئولین استانی در مراسم حضور داشتند و جلساتی در راستای توسعه شهر برگزار شد.
هاشمی گفت: برنامه جشن روز اوز به علت سردی هوا و بازدید مسئولین از غرفه ها نیمه تمام به پایان رسید و برخی از آئین ها اجرا نشد و تلاش می شود از صدا و سیما منتشر شود. افتتاح زمین بازی های بومی محلی از برنامه های روز اوز بود و برنامه امروز نیز در ادامه آن است.
عبدالرحمن صالح، محمد رفیع راوند، فائزه رضایی، طیبه نامی، شیخ عبدالرحیم اکبری، مجریان جشن روز اوز، مجموعه مردم شناسی، آنا حسینی، پاکبانان، خواهران طلاب، نیروی انتظامی و… نجلیل کرد و گفت: دبیرخانه دائمی روز اوز استقرار خواهد یافت و آماده دریافت پیشنهادات خواهد بود.

شریف بازرگانی مدیر مجموعه مردم شناسی گفت: امسال چندین برنامه ماه رمضان ثبت ملی خواهیم کرد. معاون استاندار نیز نویدهای خوبی دادند. وی از شورای شهر، شهرداری، مجتمع دینی و انجمن اتحاد و توسعه تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد این سال سال پرباری باشد.

پایان بخش برنامه اهدای جوایز به حافظان قرآن کریم بود.
محمد امین، سوسن و مریم محمدی آزاد روشندلان حافظ قرآن از فیشور ابتدا تجلیل شدند.
از حافظان نوجوان بخشی از قرآن سلمی نوری، طراوت ارجمندی، ثنا وحدانی، تینا فدایی، مبینا افشاری، مها زمانی، مهسا زمانی، مهسا خادم پور، فاطمه بهمن پور، آتنا محمدی، حنان صمدانی، پرنیا رشیدی، پردیس خادم پور، اسما نوری و مینا اسماعیلی تحلیل شد.
در ادامه نیز از خادمین مساجد شهر اوز شامل عبدالله قائد زاده، محمد شرفی، عبدالرحمن شرفی، عبدالطیف صمدانی، محمد شریف ذهبی، احمد امامی، عبدالرحمن امامی، محمد شریف فداکار عبدالرحیم خادم پور تقدیر شد.


شورای اسلامی و دهیار فیشور نیز لوحی تقدیم مسعود کراماتی شهردار و فروغ هاشمی کردند و در پایان نیز لوح تقدیم فرماندار شد.
انیسه گلابی بخشدار مرکزی نیز لوحی به اعضای ستاد اهدا کرد و به محمد رفیع راوند نیز لوح تقدیر داده شد.
در پایان از شرکت کنندگان به صرف افطاری در مسجد مدرسه عالی احمدیه و شام در سالن امپراطور پذیرایی شد.اوز امروز/.

پایگاه اطلاع رسانی مربوطی...
ما را در سایت پایگاه اطلاع رسانی مربوطی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حاجی پور marbooti بازدید : 111 تاريخ : سه شنبه 22 فروردين 1402 ساعت: 22:44

خبرنامه